Filteri

Filteri

Ponuda smeštaja

Hotel Ikos Oceania Preporuka!

Ovaj hotel spada u grupu najluksuznijih hotela na prvom psrtu Halkidikija, na Kasandri. Od Nea Moudanie je udaljen oko 1 km, a od aerodroma u Solunu oko 60 km. Nalazi se na samoj plaži, dužine 350 metara. Hotel je luksuzan i gostima pruža bogat sadržaj. Pogodan je za sve tipove gostiju, kako porodicama sa decom, tako i parovima i starijim osobama. 

Vidi ponudu
Hotel Miraggio Thermal & Spa Smeštaj prilagođen deci

Hotel Miraggio je jedan od luskuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, u okrugu Kanistro. Od mesta Paljuri je udaljen 5,5 km i na oko 110 km od aerodroma u Solunu. Izlazi na privatnu plažu i sastoji se od 9 nivoa, podsećajući na amfitetatar. Hotel je luksuzno opremljen i pruža bogat sadržaj za sve tipove gostiju različitih starosnih grupa.

Vidi ponudu
Hotel Potidea Palace Smeštaj prilagođen deci

Hotel Potidea Palace se nalazi na prvom prstu Halkidikija u mestu Nea Potidea na oko 4 km od mesta Nea Moudania in a oko 54 km od aerodrome u Solunu. Ovaj hotel se nalazi na savršenom mestu između dva zaliva i pruža nezaboravan pogled na planinu Olimp. Hotel poseduje privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji se ne doplaćuju.

Vidi ponudu
Sani Asterias Preporuka!

Ovaj luksuzni hotel se nalazi u mestu Akti Sani na Kasandri, udaljen 80km od Soluna. U ovom hotelu ćete imati svoju privatnost i uslugu na najvišem nivou. Pozicioniran je pored luke Sani Marina i na prelepoj peščanoj plaži. Preporuka je za porodice, kao i za parove. 

Vidi ponudu
Sani Beach Preporuka!

Ovaj luksuzni hotel je lociran u mestu Akti Sani na Kasandri, udaljen oko 80km od Soluna. Svojim bogatim sadržajem nudi sve što Vam je potrebno za idealan odmor. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži. U svom sastavu ima dva objekta, “B” i “E”. Preporuka je i za porodičan i romantičan odmor.

Vidi ponudu
Sani Dunes Smeštaj prilagođen deci

Hotel Sani Dunes 5* je jedan od novijih i luksuznijih hotel na Kasandri, izgrađen 2017. godine. Nalazi se u mestu Akti Sani, na samo 80km od Soluna. Poseduje privatnu pešanu plažu dugu 1km i široki spektar usluga i sadržaja koji su neophodni za Vaš savršeni odmor. Preporuka je za sve tipove gostiju. 

Vidi ponudu
    1 2