Kategorije
Portorož
Wellness & Spa

Portorož

Portorož je poznato mondensko turističko mesto mediteranskog podneblja sa stogodišnjom zdravstvenom tradicijom. Lociran u mirnoj uvali piranskog zaliva, na najsevernijem delu Jadrana, na slovenačkoj obali dugačkoj nešto više od 40 km. Nalazi se 130 km od Ljubljane, od Beograda oko 660 km, a od Kopra samo 15 km.

Šmarješke Toplice
Wellness & Spa

Šmarješke Toplice

Šmarješke Toplice smeštene su u prelepoj prirodi Slovenije. Od Ljubljane su udaljene 80 km. Ovde se leče ljudi koji imaju određene bolesti srca i krvnih žila.

Strunjan
Wellness & Spa

Strunjan

Strunjan se nalazi u opštini Piran, tačnije, nalazi se između Pirana i Izole. Mesto je nastalo u dolini reke Roja. Pogodni klimatski uslovi poluostrva Strunjan, naročito morska klima i zaštićenost brdima od vetra, pružili su uslove ljudima da se ovde nasele i ustale svoje tradicionalne i ekonomske aktivnosti, u skladu sa prirodom.

Terme Radenci
Wellness & Spa

Terme Radenci

Terme Radenci nalaze se na severoistoku Slovenije, oko 5 km udaljene od Gornje Radgone na granici sa Austrijom i 13 km od Murske Sobote.

Bled
Wellness & Spa

Bled

Bled, na 50km severozapadno od Ljubljane, poznato jezero i malo ostrvo u sredini sa crkvom Uspenja presvete Bogorodice iz 16 veka, belim tornjem i ostacima staroslovenskog groblja. Okružen Julijskim Alpima i bujnim zelenilom predstavlja najprepoznatljiviju sliku Slovenije koja privlači mnogobrojne turiste.

Kranjska Gora
Wellness & Spa

Kranjska Gora

Kranjska Gora smeštena je na granici sa Italijom i Austrijom. To je poznat ski centar u kojem se nalazi najveća skakaonica na svetu. Priroda je ovde izuzetna.

Segedin
Wellness & Spa

Segedin

Segedin svoju lepotu duguje vladaru Francu Jozefu I, koji je grad obnovio nakon velikih poplava. Danas se gradom ističu brojne palate, bulevari i trgovi.

Terme Tuhelj u Hrvatskoj
Wellness & Spa

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj nalaze se u blizini Zagreba u hrvatskom Zagorju i granice sa Slovenijom. Terme Tuhelj su pogodne kako za parove tako i za porodice sa decom.

Home
Promo ponude
Kontakt