Kategorije
Side
Turska

Side

Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, udobno smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru nalazi se spoj antičkog grada i modernog letovališta-  Side.

Wellness & Spa
Wellness & Spa

Wellness & Spa

Brojne definicije postoje o Wellness-u, a suština je jedna. Predstvalja izbalansiranost psihičkog i fizičkog zdravlja, koje utiče pozitivno na opšte stanje duha i svesti.

Antalijska regija
Turska

Antalijska regija

Antalijska regija se prostire na dužini od gotovo 600km i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u Turskoj. Ako se pitate zašto je ova regija privlačna turistima, možemo reći da je puno razloga za to.

Kopaonik
Zimovanje

Kopaonik

Kopaonik je najveći i najpoznatiji skijaški centar u našoj zemlji. Ski centar se prostire na 62 km skijaških staza i puteva koje su opremljeni za sve kategorije skijaša, od početnika pa sve do onih pasioniranih. Sve staze su vrlo dobro povezane sa sistemom žičara i liftova. Skijalište nudi pregršt sadržaja svojim posetiocima kako leti tako i zimi.

Banja Đula u Mađarskoj
Mađarska

Banja Đula

Nalazi se na jugoistoku Mađarske i jedan je od najstarijih i najpoznatijih banjskih i termalnih centara u Mađarskoj.

Krit
Grčka

Krit

Krit je ostrvo nesvakidašnje lepote, prelepih rajskih plaža i bogate kulturno istorijske prošlosti. Ovo jedinstveno ostrvo privlači pažnju posetilaca širom sveta, upravo zbog svoje posebnosti, zbog čega se mnogi vraćaju više puta na ovo najveće grčko ostrvo,

Retimno
Grčka

Retimno

Retimno je glavni grad i centar istoimene regije Retimno, udaljen oko 80 km od Herakliona, glavnog grada na ostrvu Krit. Kosmolitsko letovalište na obali mora očarava svojom energijom i atmosferom, gostoljubivošću i kvalitetom ponude.

Hanja
Grčka

Hanja

Najživopisnija regija Krita- Hanja, zauzima istočni deo ostrva, dok je istoimeni glavni grad, smešten u podnožju Belih planina.Hanja je jako slikovita i šarenolika, vredna svake posete, a drugi je najveći grad na ostrvu i centar oblasti Hanje i deli se na stari i moderni deo.