Kategorije
Heraklion
Grčka

Heraklion

Heraklion ili Kandia, kako je je nazivan u srednjem veku, zauzima gotovo centralnu poziciju na ostrvu. Glavni je grad ostrva, administrativni, kulturni i lučki centar, pa i trgovinski još iz perioda Vizantije. Danas je vrlo moderan, uređen, četvrti po veličini u Grčkoj, ali ima i stari deo grada koji odiše duhom starih vremena.

Stara planina
Zimovanje

Stara planina

Stara planina se nalazi nedaleko od Knjaževca i važi za najveću planinu u Istočnoj Srbiji. Prostire se kao prirodna granica prema Bugarskoj, i u našoj zemlji se nalazi njen manji, zapadni deo. 

Sarimsakli plaža
Turska

Sarimsakli

Ovaj šarmantni gradić u zapadnoj Turskoj zapljuskuju talasi Egejskog mora. Ono po čemu je poseban Sarimsakli jeste prelepa boja mora i sitan zlatni pesak po kome se veruje da je dobio ime. Plaža je dugačka i široka idealna za uživanje u vrelom pesku.

Turska Kemer
Turska

Luksuzni hoteli u Antaliji

Želite da provedete odmor u jednom od luksuznih hotela u Antalijskoj regiji? Saznajte u blogu koji hoteli u ovoj regiji nude bogat sadržaj i komforan smeštaj.

Hoteli za mlade u Antaliji
Turska

Hoteli za mlade u Antaliji

Antalijska regija je odličan izbor za vas ukoliko želite da provedete nezaboravno letovanje u Turskoj. Više o ponudi hotela saznajte u blogu.

Dvoje dece gratis
Turska

Dvoje dece gratis

Provedite nezaboravno letovanje u Turskoj, u Antalijskoj regiji, sa vašom porodicom. U ovom blogu saznajte koji hoteli nude gratis smeštaj za dvoje dece.

Medeni mesec u Egiptu
Egipat

Medeni mesec u Egiptu

Provedite medeni mesec u jednom od luksuznih hotela u Egiptu. U blogu saznajte koja su najpoznatija 3 hotela za medeni mesec u Egiptu, u Hurgadi.

Hoteli za mlade u Egiptu
Egipat

Hoteli za mlade u Egiptu

Egipat će vas osvojiti peščanim plažama i raznim mogućnostima za aktivan odmor. Imaćete priliku da se oprobate u vožnji kvadova, plivanju sa delfinima...