Kategorije
Porodični hoteli u Egiptu
Egipat

Porodični hoteli

Egipat nudi sadržaje i za decu i za odrasle. Saznajte u blogu Eurojet ponudu porodičnih hotela - sa akva parkovima, mini klubovima i animacijama za decu.

Luksuzni hoteli u Hurgadi
Egipat

Luksuzni hoteli u Hurgadi

Ako želite da provedete luksuzan odmor, Hurgada je pravi izbor za vas! Saznajte u blogu koji su najbolji luksuzni hoteli i priuštite sebi putovanje iz snova.

Hoteli sa aqua parkom
Turska

Hoteli sa aqua parkom

Letujte u Turskoj, u Antalijskoj regiji, jer se u ovoj regiji nalaze odlični hoteli sa aqua parkom. Rezervišite hotel koji nudi zabavu za celu porodicu.

Dvoje dece gratis
Egipat

Dvoje dece gratis

Egipat je odlična destinacija za porodičan odmor! Ovo je mesto koje pruža beskonačnu vodenu zabavu. Iz ponude izdvajamo 3 hotela koji nude gratis smeštaj za dvoje dece.

Leto Grcka apartmani
Grčka

Grčka apartmani

Letovanje u Grčkoj je oduvek imalo posebnu draž! Ovo nije slučajno, s obzirom da se u Grčkoj nalazi veliki broj mesta koja nude sadržaje za sve generacije. Od najmlađih do najstarijih, u Grčkoj se svi lepo provedu.

Jahorina
Bosna i Hercegovina

Jahorina

Za sve ljubitelje zimskih aktivnosti na snegu, adrenalina, dobre hrane, netaknutih prirodnih lepota i modernog ski centra, Jahorina predstavlja odličan izbor.

Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina broji 3.531.159 stanovnika. Sa Hrvatskom se graniči na severu, zapadu i jugu, sa Srbijom na istoku i sa Crnom Gorom na jugoistoku. U pitanju je balkanska zemlja koja poseduje obalu dugu 21,2 km, i kod mesta Neum izlazi na Jadransko more.

Dubai
Daleke destinacije

Dubai

Kad kažemo Dubai pomislimo na raskoš, modernu arhitekturu, jahte. Na to dodamo prelepu tirkiznu, peščanu plažu, ostrvo u obliku tropske palme i dobijamo odmor iz snova. Destinacija pogodna za putovanje tokom cele godine a posebno interesantna u zimskom periodu kada se temperatura kreće od 25-30 stepeni.