Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost sobe

Opremljenost hotela

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Filteri

Tip smeštaja

Broj zvezdica

Udaljenost od centra

Udaljenost od aerodroma

Opremljenost sobe

Opremljenost hotela

Tip sobe

Pogled

Tip gostiju

Tip plaže

Tip usluge

Aktivnosti

Tip odmora

Hotel Balnea Preporuka!

Ako želite izvrsnost izaberite hotel Balnea. Hotel u hladu stogodišnjeg drveća i u srcu Dolenjskih toplica, visoke kategorije sa vrhunsko opremljenim sobama i suitama i panoramskim hodnikom koji vodi do wellness centra Balnea. Wellness centar u hotelu Balnea se prostire se na površini od oko 9.200 m2.

Vidi ponudu
Hotel Čatež Smeštaj prilagođen deci

Hotel Čatež je namenjen onima koji žele da se potpuno opuste ali i onima koji imaju zdravstevnih problema. Prijatni ambijent i prostrani hotelski apartmani su odličan izbor za porodičan odmor. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim sobama sa balkonom (24m2) koje su opremljene klima uređajem, francuskim krevetom, kupatilo sa tušem, WC, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, SAT TV. Postoji mogućnost dodatnog kreveta ili dečijeg krevetića.

Vidi ponudu
Pogled na Otočec Preporuka!

Posetite jedan od najlepših i najatraktivnijih hotela u Sloveniji koji se nalazi na predivnom ostrvu reke Krka. Ovo je jedini ,,vodeni grad“ u Sloveniji, spojen pešačkim mostovima sa obalom, na 70 km od aerodroma. Hotel poseduje recepciju, a la carte restoran i bar u lobiju.

Vidi ponudu
Rimske terme u Sloveniji Preporuka!

Hotel Sofijin dvor je predivan hotel, okružen prirodom i pruža pravi aristokratski osećaj. Opremljen u klasičnom stilu.  Raspolaže sa 43 luksuzno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe kao i apartmane. Svaka soba je opremljena telefonom, LCD televizorom, sefom, mini barom, klima uređajem i priključkom za internet. Najraskošnije sobe imaju balkon ili terasu odakle se pruža prelep pogled na zelena brda i reku.

Vidi ponudu
Hotel Šport Odlična cena

Hotel u blizini autoputa, poseduje parking, sobu za čuvanje prtljaga, servis za pranje stvari, a la carte restoran, bar u lobiju, zatvoreni bazen, saunu, spa & wellness, stoni tenis, golf, teretanu, teniski teren i igralište za decu. Imate mogućnost neograničenog kupanja u novom bazenu, besplatan fitness.

Vidi ponudu
Home
Promo ponude
Kontakt